08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

APAC

Associació de professionals
de l’audiovisual de Catalunya

Q de qualitat

És allò que diferència unes empreses de les altres. El camí de tota empresa per a ser competitiva passa ineludiblement per aplicar polítiques series i rigoroses de qualitat.

Borsa de treball

¿Busques feina? APAC posa a la vostra disponibilitat un servei de borsa de treball on les empreses audiovisuals aniran actualitzant les noves ofertes

Material segona má

¿Necessites material audiovisual? Des de l’APAC posem a les vostres mans un servei de materials de segona mà.

Fes-te soci

¿vols former part de l’APAC? Entra i informa’t de quins són els requisits que hauries de complir com a empresa audiovisual.
Més informació →

Sobre Nosaltres

APAC, Associació Catalana de Professionals del Audiovisual es una entitat d’àmbit català i amb seu a Terrassa, formada per empreses que desenvolupen activitats directa o indirectament relacionades amb el sector audiovisual.

Té com a objectiu prioritari la defensa dels interessos professionals dels seus associats, així com l’oferta de serveis de valor afegit. Formen part de l’APAC més de 40 pimes dedicades al sector audiovisual: vídeo, so i il·luminació.

Ja formen part de APAC

100

Empreses

100

% Qualitat

Per què fomar part de l’associació?

Formació constant

L’ Apac organitza periòdicament cursos de formació per al personal tècnic, presentacions de les últimes novetats del sector i reunions a la seu social de temes jurídics, financers i laborals.

Creixement continu

L’Apac és una plataforma de mediació entre els associats i les nostres institucions. Es realitzen trobades anuals amb els socis per conèixer a competidors i així créixer en el sector.

Avantages econòmics

La força del grup ens permet aconseguir advantatges pels nostres associats amb diverses companyies de telefonia, Internet, assegurances, prevenció de riscos,etc.

Últimes noticies

APAC: el punt de trobada
dels professionals audiovisuals

Integrants APAC

Contacta amb nosaltres

APAC és el punt de trobada dels professionals del sector audiovisual i treballa en defensa dels interessos professionals dels seus associats. T’agradaria posar-te en contacte amb nosaltres? Pots enviar les teves dades a info@apac.cat si ho prefereixes.

Per contactar: Tens alguna pregunta sobre la nostra associació? Completa el nostre formulari o envia’ns un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. A més, també pots localitzar-nos al telèfon 93 736 11 08 de 8 del matí a 18 del vespre i de dilluns a divendres. Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte.

  Nom

  Email Optional

  Telèfon

  Missatge

  Top