08:00 17:00

Dilluns a Divendres

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

08:00 17:00

Dilluns a Divendres

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

Inici

APAC

Associació de professionals
de l’audiovisual de Catalunya

Alerta Vermella #FemEsdeveniments

Sabem que és agost i es tracta tradicionalment del mes de les vacances, però aquest any lamentablement res del que passa és normal i com tots hem mirat de posar en marxa la maquinària per mobilitzar-nos el proper setembre.

Q de qualitat

És allò que diferència unes empreses de les altres. El camí de tota empresa per a ser competitiva passa ineludiblement per aplicar polítiques series i rigoroses de qualitat.

Borsa de treball

¿Busques feina? APAC posa a la vostra disponibilitat un servei de borsa de treball on les empreses audiovisuals aniran actualitzant les noves ofertes

Protocol de Seguretat

L’APAC posa a la vostra disposició el Protocol de Seguretat per a empreses del sector de l’Audiovisual que ha elaborat per orientar les empreses en l’adaptació de la seva activitat arran de la crisi sanitària del COVID-19.
Podeu consultar el protocol aquí.

Kit Digital

El Kit Digital és una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitals disponibles al mercat per aconseguir un avanç significatiu al nivell de maduresa digital de les empreses beneficiàries a través de les solucions dels agents digitalitzadors.

Fes-te soci

¿Vols formar part de l’APAC? Entra i informa’t de quins són els requisits que hauries de complir com a empresa audiovisual.
Més informació →

Sobre Nosaltres

APAC, Associació Catalana de Professionals del Audiovisual es una entitat d’àmbit català i amb seu a Terrassa, formada per empreses que desenvolupen activitats directa o indirectament relacionades amb el sector audiovisual. Té com a objectiu prioritari la defensa dels interessos professionals dels seus associats, així com l’oferta de serveis de valor afegit. Formen part de l’APAC més de 40 pimes dedicades al sector audiovisual: vídeo, so i il·luminació.

Ja formen part de APAC

100

Empreses

100

% Qualitat

Per què fomar part de l’associació?

Formació constant

L’ Apac organitza periòdicament cursos de formació per al personal tècnic, presentacions de les últimes novetats del sector i reunions a la seu social de temes jurídics, financers i laborals.

Creixement continu

L’Apac és una plataforma de mediació entre els associats i les nostres institucions. Es realitzen trobades anuals amb els socis per conèixer a competidors i així créixer en el sector.

Avantages econòmics

La força del grup ens permet aconseguir advantatges pels nostres associats amb diverses companyies de telefonia, Internet, assegurances, prevenció de riscos,etc.

Últimes noticies

APAC us convida a participar al Global Action Day

Global Action Day és una iniciativa que vol destacar la necessitat urgent d’ajuda del sector dels Events en viu. Aquest 30 de setembre, a partir de les 20:00h, molts llocs del món s’il·luminaran de vermell i es faran projeccions i instal·lacions d’art úniques sota el lema #totsjunts. L’objectiu de la jornada és ampliar el caràcter representatiu […]

Mobilització Alerta Roja el 17 de setembre a Catalunya

Com ja us hem anat informant anteriorment, l’APAC forma part de la taula sectorial que integra el moviment #Redalert, que ha sortit de la unió de les associacions i professionals del sector per donar visibilitat a la situació que viu la indústria de l’Espectacle i els Esdeveniments. Aquest moviment s’ha materialitzat sota la campanya #alertaroja […]

El manifest #Alertaroja reclama mesures urgents per al rescat del sector

Com us vam avançar fa uns dies, l’APAC s’ha adherit a la campanya #wemakeevents #hacemoseventos #alertaroja, que vol donar visibilitat a la situació preocupant del sector davant la manca de reconeixement d’una vulnerabilitat clara, així com d’ajudes concretes per part del Govern. Aquest moviment insta al Govern de l’Estat a prendre mesures urgents en les […]

El PROCICAT aprova el procediment i els criteris per a activitats culturals

Els Ajuntaments poden, amb l’autorització prèvia del Comitè de Direcció del PROCICAT, habilitar espais adequats que facin possible el desenvolupament excepcional d’activitats culturals, tant en recintes tancats com en espais a l’aire lliure. En la sessió del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) del 20 de juliol a la tarda, s’han aprovat uns […]

APAC: el punt de trobada dels professionals audiovisuals

Integrants APAC

Contacta amb nosaltres

APAC és el punt de trobada dels professionals del sector audiovisual i treballa en defensa dels interessos professionals dels seus associats. T’agradaria posar-te en contacte amb nosaltres? Pots enviar les teves dades a info@apac.cat si ho prefereixes. Per contactar: Tens alguna pregunta sobre la nostra associació? Completa el nostre formulari o envia’ns un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. A més, també pots localitzar-nos al telèfon 93 736 11 08 de 8 del matí a 18 del vespre i de dilluns a divendres. Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte.

  Nom

  Email Optional

  Telèfon

  Missatge

  Top