08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

 • Català
 • Español
 • English

Inicio

APAC

Associació de professionals
de l’audiovisual de Catalunya

Alerta Roja #FemEvents

Sabem que és agost i es tracta tradicionalment del mes de les vacances, però aquest any lamentablement res del que passa és normal i com tots hem mirat de posar en marxa la maquinària per mobilitzar-nos el proper setembre.

Q de qualitat

És allò que diferència unes empreses de les altres. El camí de tota empresa per a ser competitiva passa ineludiblement per aplicar polítiques series i rigoroses de qualitat.

Borsa de treball

¿Busques feina? APAC posa a la vostra disponibilitat un servei de borsa de treball on les empreses audiovisuals aniran actualitzant les noves ofertes

Material segona má

¿Necessites material audiovisual? Des de l’APAC posem a les vostres mans un servei de materials de segona mà.

Fes-te soci

¿vols former part de l’APAC? Entra i informa’t de quins són els requisits que hauries de complir com a empresa audiovisual.
Més informació →

Sobre Nosaltres

APAC, Associació Catalana de Professionals del Audiovisual es una entitat d’àmbit català i amb seu a Terrassa, formada per empreses que desenvolupen activitats directa o indirectament relacionades amb el sector audiovisual. Té com a objectiu prioritari la defensa dels interessos professionals dels seus associats, així com l’oferta de serveis de valor afegit. Formen part de l’APAC més de 40 pimes dedicades al sector audiovisual: vídeo, so i il·luminació.

Ja formen part de APAC

100

Empreses

100

% Qualitat

Per què fomar part de l’associació?

Formació constant

L’ Apac organitza periòdicament cursos de formació per al personal tècnic, presentacions de les últimes novetats del sector i reunions a la seu social de temes jurídics, financers i laborals.

Creixement continu

L’Apac és una plataforma de mediació entre els associats i les nostres institucions. Es realitzen trobades anuals amb els socis per conèixer a competidors i així créixer en el sector.

Avantages econòmics

La força del grup ens permet aconseguir advantatges pels nostres associats amb diverses companyies de telefonia, Internet, assegurances, prevenció de riscos,etc.

Últimes noticies

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

APAC: el punt de trobada dels professionals audiovisuals

[/vc_column][/vc_row]

Integrants APAC

Contacta amb nosaltres

APAC és el punt de trobada dels professionals del sector audiovisual i treballa en defensa dels interessos professionals dels seus associats. T’agradaria posar-te en contacte amb nosaltres? Pots enviar les teves dades a info@apac.cat si ho prefereixes. Per contactar: Tens alguna pregunta sobre la nostra associació? Completa el nostre formulari o envia’ns un email i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible. A més, també pots localitzar-nos al telèfon 93 736 11 08 de 8 del matí a 18 del vespre i de dilluns a divendres. Estarem encantats de resoldre qualsevol dubte.

  Nom

  Email Optional

  Telèfon

  Missatge

  Top