08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

  • Català
  • Español
  • English

08:00 17:00

Lunes a Viernes

C/Viladomat,174

08015, Barcelona

93 496 45 07

  • Català
  • Español
  • English

Alerta Roja #FemEsdeveniments

Sabem que és agost i es tracta tradicionalment del mes de les vacances, però aquest any lamentablement res del que passa és normal i com tots hem mirat de posar en marxa la maquinària per mobilitzar-nos el proper setembre.

Així vàrem passar a formar part de la Mesa Sectorial, que és un foro estatal format per diferents associacions amb la finalitat de posar en comú les accions realitzades i les futures amb l’administració (reunions i reivindicacions) i buscar vies de fer-ne de noves de manera conjunta.

Per altra part com alguns ja sabeu per les RRSS, s’ha creat un moviment denominat MUTE (Movilitzación Unida de Trabajadores del Espectáculo) i és amb ells amb qui s’ha arribat a un acord per posar en comú tot l’esforç necessari i per iniciar un camí conjunt que començarà amb una mobilització el proper 17 de setembre sota la campanya iniciada a Europa #wemakeevents i #redalert.

Us adjuntem el comunicat preparat des de la Mesa Sectorial on podeu veure més detalls (està en castellà, ja que és tal com està treballat i pensem que no cal traduir-ho) i també els logos i hashtags que hem d’utilitzar per donar-li el màxim de difusió. Pensem que és el moment d’unir forces si volem salvar el sector de què vivim i tant ens estimem. Ben aviat us donarem més informació al respecte i ben aviat podreu consultar a www.alertarojaeventos.com

Top