apac.cat No hi ha comentaris

Com ja us hem anat informant anteriorment, l’APAC forma part de la taula sectorial que integra el moviment #Redalert, que ha sortit de la unió de les associacions i professionals del sector per donar visibilitat a la situació que viu la indústria de l’Espectacle i els Esdeveniments.

Aquest moviment s’ha materialitzat sota la campanya #alertaroja #hacemos eventos, que en una primera fase s’ha concretat en mobilitzacions a 28 ciutats de l’Estat Espanyol, que es faran simultàniament el 17 de setembre. A Catalunya es faran a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

L’objectiu és instar al Govern estatal i a totes les administracions públiques perquè adoptin mesures urgents per garantir la supervivència del sector. Unes mesures que passarien per la creació d’una taula sectorial on es defineixin les necessitats del sector.

Tot aquest moviment està basat en #wemakeevents #redalert iniciat per PLASA. A Catalunya està recolzat per la nostra entitat, APAC i també per APPORTE, ATECAT. MUTE, FECALON, PEATE i TECNICAT, a més d’empreses i tècnics que no pertanyen a cap associació.

L’acte del 17 de setembre consistirà en una concentració estàtica de persones, que es farà garantint els protocols necessaris per evitar el risc de contagi entre els participants. També s’il·luminaran de vermell les façanes d’edificis emblemàtics de cada ciutat.

Els preparatius de l’acte s’iniciaran a les 14:00h, quan es tallarà el trànsit per seguretat.  A les 20:00h és l’hora fixada per l’arribada als punts de trobada dels assistents. L’acte es farà de 21:30h a 22:00h.

  • L’acte de Barcelona es farà a l’Avinguda de la reina Maria Cristina i es preveu la participació d’uns 500 tècnics.
  • L’acte de Girona es farà a la Plaça de la Copa, situat als Jardins de la Devesa
  • L’acte de Lleida es farà davant de la Llotja de Lleida
  • L’acte de Tarragona es desenvoluparà davant de la Catedral de Tarragona.

 

COM PUC PARTICIPAR?

Es pot participar aportant material o oferint fer alguna de les tasques d’il·luminació i video-projecció que es detallen a la documentació que us adjuntem. També es pot participar presencialment a la mobilització (imprescindible inscripció prèvia). A més, podeu il·luminar la façana de l’empresa o lloc de treball en vermell i pujar la fotografia a les xarxes amb el hastag #alertaroja #wemakeevents.

Per inscriure’s a la mobilització es podrà fer a través de la web www.alertarojaeventos.com a partir de l’11 de setembre a través d’una app.

Per oferir col·laboració a Barcelona cliqueu en aquest enllaç: https://forms.gle/V9UDUWT9rxE4HRKM6

Per col·laborar amb Lleida, Tarragona o Girona contacteu amb els responsables de zona, que trobareu als documents annexos.

 

PER AMPLIAR INFORMACIÓ

Podeu ampliar tota aquesta informació en els documents que us adjuntem a continuació:

Document d’informació de la mobilització a Catalunya

Comunicat de premsa

Cartell genèric de l’acte

Us podeu descarregar els logotipis, i els hagstags a la web oficial: www.alertarojaeventos.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *