Cristina Andreu No hi ha comentaris

#FEM VISIBLE LA INDÚSTRIA INVISIBLE

Amb aquesta acció protesta, l”APAC vol reclamar que le administracions reconeguin el sector de la indústria de l’espectacle com un sector especialment vulnerable, com s’ha fet amb amb la cultura, la hostaleria o el turisme, sectors afin al sector de l’audiovisual.  I que destinin ajudes per garantir la seva supervivència.

Comunicat de l’APAC amb les dades necessàries per participar a la marxa lenta dilluns 15 de juny:

OBJECTIU

El principal objectiu de la reivindicació és tenir més ressò mediàtic per tal de poder fer més VISIBLE el nostre sector i així fer que les accions de pe.cions d’ajudes concretes que s’estan duent a terme amb l’administració prenguin més rellevància, ja que creiem que són Claus per la supervivència del sector en general.

El sector consta de les Empreses que representen Fabricants i Distribuïdors, empreses que ofereixen els Serveis i Lloguer de material de SO, LLUM, AV, ESCENARIS, RIGGERS, ESCENOGRAFIA, BACKLINE… així com personal tècnic del sector en general, sense distinció del tipus de règim contractual en què es trobin, i els serveis de proveïdors vinculats com són els Generadors Elèctrics, Transports, Seguretat i Control d’accés, en fi tots aquells que no sortim en primer pla en escena, indistintament del tipus d’esdeveniment, cultural o corporatiu, però que sense nosaltres no es podria dur a terme aquesta activitat.

DESENVOLUPAMENT DE LA MARXA LENTA VEHICLES

La intencionalitat de l’acció és ser poc invasiva i molesta als altres sectors de la societat, entenem que la situació és complicada per tothom i són moments durs per molts altres sectors també, i volem respectar i interferir poc en aquells que sí que poden desenvolupar la seva activitat, tot i això som conscients que durant unes hores interferirem en la seva activitat i demanem disculpes per endavant, però tenim dret a fer la nostra reivindicació per trobar una solució concreta al sector, perquè ara mateix correm el perill de desaparèixer.

El fet de fer la concentració amb vehicles és perquè està prohibida per R.D. la concentració de persones massivament, i entenem que seria complicat controlar les mesures que hi ha al respecte, per això proposem la marxa lenta de vehicles, tenim clar que no és l’acció més sostenible mediambientalment però ara per ara és la que ens és possible de controlar.

A la marxa podem anar-hi amb els vehicles comercials de les nostres empreses, furgonetes, camionets, amb una limitació de fins a 12Tn MMA, molts dels vehicles estan serigrafiats amb els logotips de les nostres empreses, i això donarà més vistositat a la marxa. També es poden adherir vehicles particulars, cotxes, motos, bicis, dels nostres treballadors de plantilla, dels autònoms i en generals de tothom que tingui una vinculació amb la nostra activitat i vulgui prendre’n part.

Al capdavant de la marxa tindrem un camió escenari retolat amb la imatge de la marxa i equipat amb so, on estem pendents de si tindrem actuació d’algun grup musical o potser tindrem música enllaunada durant el trajecte. A l’arribar davant de la delegació del Gobierno Español utilitzarem l’equipament de so per poder llegir el manifest i fer posterior entrega.

Un cop acabada aquesta acció donarem per acabada i dissolta la marxa lenta i l’acció reivindicativa.

Per a que la imatge de l’acció sigui el més visible possible us fem arribar l’ enllaç del logotip per a poder imprimir-la i posar-la al vostre vehicle de la manera que mes us convingui.

Volem evitar qualsevol connotació política de l’acció per a ser el màxim d’inclusiu possible amb les diferents sensibilitats que poden haver-hi al sector i per això recomanem no portar banderes o simbologia que tingui denotació política.

VULL APUNTAR-ME

Inscriu-te a la marxa lenta al següent enllaç.

LA PERFORMANCE

A la marxa es recomana anar amb la samarreta de l’empresa amb la qual treballes, o amb la que més treballes, et sents més còmode, et representa, etc. normalment de color negre, que és com se’ns coneix en els bolos, per això proposem de fer una senzilla i ràpida performance, vine a la marxa una samarreta negra i durant la lectura del manifest ens la canviem per una de blanca que podem per exemple portar a sota, d’aquesta manera creiem que reforçarem el missatge del nostre “claim” fer visible lo invisible, anem del negre al blanc, aquesta acció la podem portar a terme durant la lectura fora del cotxe perquè prengui més notorietat.

RIDER TÈCNIC:

1 SAMARRETA NEGRA, si és de color no passa res. Pot contenir el logotip de l’empresa que vulguis, representis, o et sentis més còmode.

1 SAMARRETA BLANCA, ídem de la negra.

1 VEHICLE. Cotxe particular, d’empresa, Pick-up, Furgoneta, camioneta, Vehicle industrial, moto, bici, etc. fins a un màxim de 12Tn MMA

1 Benzina suficient per no quedar-te tirat a mig recorregut

1 Gana de col·laborar i ajudar al sector a sobreviure

I recorda portar els teus EPI’s per la Covid-19

EL TIMMING: DATA, HORARI I RECORREGUT

DATA: dia 15 de Juny 2020

HORA I LLOC CONVOCATÒRIA: 8.00h a 9.00h del matí a l’aparcament de darrere el Palau Sant Jordi, Montjuïc, Barcelona.

Inici marxa lenta vehícles a les 10.00h

RECORREGUT:

Punt de concentració: Aparcaments de terra a l’entrada del Club St. Jordi (Palau St. Jordi)

Vehicles grans al descampat sense arbres, vehicles petits i particulars a l’aparcament amb arbres.

Sortida i recorregut inicial

AV. Maria Cristina-Plaça Espanya-Gran Via Corts Catalanes (carrils centrals)

Gran via de les Corts Catalanes fins al carrer Girona

Carrer Girona fins al carrer Mallorca

Final del recorregut al carrer de Mallorca amb la lectura del manifest davant la seu de la Delegació del Govern d’Espanya

Podeu llegir el manifest aquí CATALÀ.

Podeu llegir el manifest aquí CASTELLÀ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *